Primarul Ionuț Florin Pucheanu: „Sperăm ca, măcar acum, să se înțeleagă faptul că ne preocupă siguranța cetățenilor și protejarea investițiilor pe care le facem”


Pe pagina sa de facebook, primarul municipiului Galați, Ionuț Florin Pucheanu, a postat primele imagini obținute de către camerele de luat vederi, montate-n stațiile de transport public din oraș.

Montăm sistemul e-ticketing! Atenție, 140 de camere de luat vederi vor funcționa zi și noapte.

Iată, mai jos, câteva imagini surprinse de camerele de luat vederi instalate în stațiile mijloacelor de transport în comun. Sperăm ca, măcar acum, să se înțeleagă faptul că ne preocupă siguranța cetățenilor și protejarea investițiilor pe care le facem.

Sistemul e-ticketing din Galați va fi cel mai modern din România! Sisteme de bilete temporare – cetățeanul va plăti o singură călătorie chiar dacă trebuie să schimbe mai multe mijloace de transport până la destinație, automate de vânzare a biletelor, sistem de numărare a călătorilor, camere de luat vederi pentru protecția cetățenilor, sistem de informare pentru călători cu afișaj în stații și multe altele.

#eticketing #supravegherevideo #eficienta #sigurantacetatenilor

Extras din postarea primarului Ionuț Florin Pucheanu

De apreciat faptul că, primarul a luat atitudine, după ce în 2017, trei dintre troleibuzele Skoda, care abia fuseseră introduse pe traseele din oraș, au fost depistate cu scaunele tăiate, iar mai recent, câteva stații de autobuz și coșuri de gunoi, au fost vandalizate (și nu, nu de către fata blondă cu probleme psihice).

În încheiere, rog toți gălățenii cu spirit civic, să semnaleze orice distrugere și act de vandalism. Dacă este o gașcă, nu interveniți, să nu fiți luați la bătaie, doar apelați dintr-o zonă de unde nu puteți fi văzut, 112, pentru ca organele de Poliție să-și facă treaba. Nu sunteți turnător dacă faceți acest lucru, ci dați dovadă de spirit civic și mai ales, protejați investițiile făcute din banii tuturor gălățenilor (indiferent că sunt fonduri UE, că la acele fonduri, contribuie și România, așa că nimic nu-i gratuit!). Vă spun să semnalați orice act de vandalism, indiferent că sunt vandalizate bănci, locuri de joacă, parcuri, trolee, tramvaie, autobuze etc. MULȚUMESC ÎN AVANS!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s