CSM Galați, clubul tuturor gălățenilor, continuă selecțiile pentru formarea centrului de copii și juniori (fotbal)


Articolul este preluat de aici (SportGalați.com) iar dacă vreți să aflați mai multe de la cei ce se ocupă în principal de articolele privind sportul gălățean, puteți să le dați o apreciere pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/sportgalaticom

Activată de puțin timp secția de fotbal de la CSM Galați a susținut deja primele două sesiuni de selecție a copiilor și juniorilor pentru formarea propriului Centru de Copii și Juniori. La ultima acțiune de acest gen s-au prezentat 48 de viitori fotbaliști născuți în anii: 2001, 2002, 2003, 2004, sportivi eligibili pentru formare grupelor de juniori A și B cu care CSM Galați va activa în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal. Legat de acțiunile de selecție demarate de clubul gălățean, Gabriel Manolache, șeful secției de fotbal a spus:

“Vreau să le mulțumesc copiilor și părinților, în primul rând, pentru încrederea acordată, să le mulțumim și celorlalte cluburi din oraș care au înțeles mesajul nostru și proiectul pentru binele comunității pe care dorim să-l implementam. Țin să mulțumesc și conducerii clubului pentru dorința de implicare în dezvoltarea fotbalului gălățean, fără taxe și alte costuri pe care să le suporte părinții”.

Gabriel Manolache, șeful secției de fotbal din cadrul CSM

Următoarea acțiune de selecție la CSM Galați va avea loc joi, 11 iulie, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea. De la ora 8.30, se vor organiza selecțiile pentru copii născuți în anii 2001, 2002, 2003, iar de la ora 9.30, cele pentru juniorii născuți în anii 2004 și 2005. Selecțiile se desfășoară sub coordonarea șefului de secție Gabriel Manolache și a antrenorilor Ciprian Mocanu, Ionuț Niculcea și Gheorghiță Popa. Sportivii ce vor fi legitimați la clubul gălățean vor beneficia de o serie de facilități printre care: program specializat de antrenamente, gratuitate, echipament, vitaminizare, participarea gratuită la competiții, sesiune de antrenament în condiții optime de performanță, antrenori licențiați sau orar corelat cu programul școlar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s