GREVĂ LA TRANSURB, VINERI, 10 MAI 2019, ÎNTRE ORELE 12 ȘI 14


Grevă de două ore, cu tramvaie, trolee și autobuze, staționate-n capete!

„Vineri, între orele 12,00 – 14,00 va fi grevă de avertisment la Transurb. În acest interval orar, vor circula doar cursele convenţie, nu şi mijloacele care asigură transportul public în comun, care se vor aduna la capetele de linie. Pentru a nu bloca traficul pe străzi, autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele pe care ora 12,00 le va prinde pe traseu îşi vor continua cursa până la capătul de linie, acolo unde vor şi rămâne până la ora 14,00”


„Greva este declanşată nu numai pentru acele revendicări salariale! Poate în felul acesta reuşim să tragem un semnal de alarmă asupra a tot ceea ce se întâmplă cu societatea: lipsa investiţiilor de orice natură din ultimii trei ani – cu excepţia troleibuzelor – , condiţiile de muncă precare, empirice, pot spune, lipsa mijloacelor de transport care ne creează mari probleme în trasee, dar mai ales publicului călător care aşteaptă să vină autobuzul şi nu mai vine!

Să ştiţi că nu ne-a fost deloc uşor să luăm această hotărâre privind greva de avertisment, decizie care nu aparţine doar membrilor biroului de conducere al sindicatului. La şedinţă au mai participat şi vreo 20-30 de oameni care ne-au şi reproşat că ne jucăm cu ei, că nu se poate să dureze negocierile trei luni, fără rezultat! Singurul nostru regret este că prin greva noastră de avertisment vor fi afectaţi călătorii. Printre aceşti călători sunt şi soţiile şi copiii noştri, care circulă tot cu Transurb! Dar nici aşa cum merg lucrurile în prezent nu se mai poate!”

Declarația președintelui Sindicatului Șoferilor Liberi din Transurb, George Preda

Astea fiind zise și scrise, să aveți grijă la aglomerația din capetele traseelor și să vă plimbați dacă-i vreme frumoasă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s