#BLP21 din 9-10 martie la Qreator IQos vine cu o surpriză pentru fete și o premieră alături de alte premii mari și multe!


Coperta oficială a Bloggers Lan Party Ediția 21

Ce este #BLP21? Este ediția cu numărul 21 a evenimentului în care creatorii de conținut (youtuberi, bloggeri, vloggeri, fotografi etc) se adună să socializeze și să se întreacă în jocuri. Dealungul timpului acest eveniment care-i foarte căutat, s-a desfășurat în București (Berăria H, Impact Hub, Băneasa Shopping Center, Qreator by IQos și în alte locații), Piatra Neamț (care-i orașul lui „Toma organizatorul”) și Cluj-Napoca (în cadrul festivalului Untold). Normal că vreau și în Galați, c-am și scris despre posibile locații, dar mai avem de așteptat! În edițiile trecute am jucat de toate, dar jocurile preferate rămân Mortal Kombat, Street Fighter și Fotbal cu Nasturi…. Dar vă las să citiți despre #BLP direct ce-au scris organizatorii!

Bloggers Lan Party – prezentat de OMEN by HP – ediția 21 – #BLP21

Pentru al 7-lea an consecutiv, Bloggers Lan Party revine bucurându-se de o comunitate în continuă creștere. Prima ediție din 2019 (#BLP21) va avea loc în weekend-ul 9-10 martie, la București, în vila Qreator din Piața Victoriei.
Ne concentrăm în continuare pe calitatea experienței participării la petrecerile noastre, iar cele 4 ediții din acest an caută să ofere gamerilor și mai multe opțiuni ambalate în distracție.
BLP21 va pune la dispoziție două zile de eveniment, zone dedicate tuturor tipurilor de jucători, dar și foarte multe premiere și noutăți pentru gaming-ul din România, activități despre care veți afla în săptămânile rămase până la start.
Care sunt etapele ce urmează:
Start înscrieri pentru creatori de conținut (26 februarie – 7 martie) 150 de locuri disponibile
Start înscrieri pentru echipa de voluntari (26 februarie – 7 martie) 20 de locuri disponibile
Anunțuri de activități, turnee, premii și line-up afterparty – (27 februarie – 7 martie)
Start înscrieri pentru fani (4-7 martie) – 200 locuri disponibile prin tragere la sorți
Despre toate aceste activități veți afla detalii aici, la noi pe site, iar pentru detalii suplimentare vă invităm să citiți pagina F.A.Q. sau să ne lăsați întrebările voastre într-un mesaj pe pagina de Facebook.

https://www.bloggerslanparty.ro/blp-21/

PREMIERĂ: Turneul de FIFA19 de la BLP21 este LIVE pe TV duminică, 10 martie, ora 12:00 – Telekom Sport 4

Ce vremuri în care să fii jucător de FIFA! Pentru prima dată în istorie, un turneu de fotbal electronic este transmis live de o televiziune sportivă din România.
Se întâmplă la a 21-a ediție Bloggers Lan Party (#BLP21), eveniment ce va avea loc în weekend-ul 9-10 martie la București în vila Qreator by IQOS din Piața Victoriei.
Telekom, Connectivity Partner al evenimentului, găzduiește și comentează (prin vocea lui Mihai Dolinschi) acest turneu ce caută să strângă la start cei mai buni 32 de jucători de FIFA români ai momentului.
Înscrierile se fac sâmbătă, 9 martie, între orele 10:00 și 12:00, chiar la fața locului, dintre participanții înscriși și acceptați la eveniment în prealabil. Criteriile de participare pot fi consultate pe pagina F.A.Q, iar locurile se vor ocupa în ordinea sosirii.
Turneul de FIFA19 de la #BLP21 va începe sâmbătă, 9 martie, la ora 13:00 și se va desfășura în sistem eliminatoriu până la fazele semi-finale, faze care se vor desfășura duminică, începând cu ora 12:00, și vor fi transmise pe paginile de Facebook Bloggers Lan Party, Telekom Sport și Playstation România, dar mai ales pe TV, pe Telekom Sport 4.
Succes!
===========================================
Joc: FIFA19
Platformă: Playstation 4
Sistem: knock-out – best of one match
Locuri: 32
Premii: 
Locul 3: abonament 3 luni PS Plus 
Locul 2: Playstation Dualshock 4 Joystick Blue + abonament 3 luni PS Plus
Locul 1: Playstation 4 Pro Console

https://www.bloggerslanparty.ro/premiera-turneul-fifa19-blp21-live-tv-telekom-sport/

Boardgames: Ticket to Ride on Playlink

Le pregătim pasionaților de jocuri de masă o variantă 2019 a unuia dintre cele mai populare boardgame-uri din lume ce acum are și mod de Playstation.
Ticket to Ride provoacă jucătorii să-și creeze rute feroviare pe o hartă virtuală, concurând împotriva altor 4 magnați ai căilor ferate. Partea interesantă intervine atunci când totul se desfășoară pe display-ul unui Playstation 4, iar ca joystick-uri se folosesc smartphones Samsung S9 conectate prin Wi-Fi la consolă.
Va fi amuzant și interactiv, iar finalul evenimentului îi va găsi pe mulți dintre concurenți dornici să încerce jocul în propria sufragerie alături de prieteni.
Premiul cel mare al turneului de Ticket to Ride on Playlink powered by Samsungeste un bilet de tren dublu dus-întors pe ruta București-Viena, la o dată aleasă de campion.
Înscrierile la turneu se fac sâmbătă (9 martie), începând cu deschiderea porților de la ora 10:00 și sunt pe sistemul primul venit în limita celor 50 de locuri disponibile. Competiția începe imediat după completarea listei, iar finala are loc duminică (10 martie) după-amiază la ora 17:00.
Detalii despre criteriile de participare la a 21-a ediție Bloggers Lan Party pot fi consultate pe pagina F.A.Q, iar pentru întrebări suplimentare vă așteptăm cu un mesaj pe pagina noastră de Facebook.
===================================================
Joc: Ticket to Ride on Playlink
Platformă: Playstation 4
Sistem: 5 players one-match knock-out
Locuri: 50
Premii:
Locul 3: Glob geografic pămânesc iluminat 30cm Discovery
Locul 2: Troller Spinner 55cm Captain America
Locul 1: Bilet dublu de tren dus-întors București-Viena

https://www.bloggerslanparty.ro/boardgames-ticket-to-ride-on-playlink/

PC: League of Legends -Primul turneu din România dedicat exclusiv fetelor are loc la BLP21 (#wOMENbyHP)

Puține jocuri de PC se bucură de o popularitate atât de mare în rândul fetelor ca League of Legends. Sunt o mulțime de jucătoare de calitate în România, iar Bloggers Lan Party vrea să celebreze acest lucru la început de martie dedicând zona de PC-uri sexului frumos.
Setup-ul turneului #wOMENbyHP va include 10 PC-uri de gaming ale partenerului nostru principal, cu următoarea configurație:

Procesor Intel Core i7-7700K
Sistem de operare Windows 10 Home
Memorie: 16 GB RAM DDR4
Stocare: HDD 1TB + SSD 256 (PCIe)
Placă Video: Nvidia Geforce GTX 1070 8GB
Monitor: OMEN by HP 27” Gaming
Mouse: Logitech Pro Wireless Gaming
Tastatură: Logitech G512 Gaming
Căști: Logitech Pro Gaming
Mousepad: Logitech G640 Gaming
Turneul se va desfășura în sistem 5v5, dar înscrierile vor fi individuale, urmând ca echipele să se tragă la sorți la fața locului în funcție de rolul preferat în rift al fiecărui jucător.
Înscrierile se fac sâmbătă (9 martie) exclusiv din lista de participanți a ediției 21 de Bloggers Lan Party, iar turneul începe duminică (10 martie) de la ora 12:00. Premiile sunt oferite de partenerul principal BLP din 2019, OMEN by HP.
Detalii despre criteriile de participare la a 21-a ediție Bloggers Lan Party pot fi consultate pe pagina F.A.Q, iar pentru întrebări suplimentare vă așteptăm cu un mesaj pe pagina noastră de Facebook.
=============================================================
Joc: League of Legends
Platformă: PC
Sistem: 5v5 Summoner’s Rift Knock-Out 
Locuri: 40
Premii:
Locul 3: 5 invitații duble East-European Comic-Con 2019 pentru duminică (26 mai) + 5 șepci OMEN by HP
Locul 2: 5 invitații duble East-European Comic-Con 2019 pentru duminică (26 mai) + 5 #BLP21 Limited Edition T-Shirts + 5 șepci OMEN by HP
Locul 1: 5 invitații duble East-European Comic-Con 2019 pentru duminică (26 mai) + 5 șepci OMEN by HP – 5 X Voucher Therme 200 lei

https://www.bloggerslanparty.ro/pc-league-of-legends-turneu-dedicat-exclusiv-fetelor-blp21-womenbyhp/

VR: Trebuie să încerci Beat Saber la BLP21

Vremurile în care VR-ul era viitorul încep să apună. VR este prezentul și are de gând să rămână, iar jocurile apărute sunt din ce în ce mai diversificate.
Dacă ai participat la edițiile trecute ai avut ocazia să încerci Beat Saber, un titlu VR foarte popular. La BLP21 o facem oficial și organizăm prima competiție de acest gen din România.
Am putea să-ți explicăm în paragrafe bune cum se joacă, dar cea mai bună modalitate este să vii în weekend la a 21-a ediție Bloggers Lan Party și să încerci pe propria realitate virtuală (cum ar veni).
În plus, TP-Link, partenerul nostru fidel de rețelistică, pune la dispoziție premii pentru cei mai ninja dintre voi – 20 X Router UE300 Adaptor USB 3.0 Gigabit Ethernet.
Reamintim că înscrierile mai sunt deschise până joi, 7 martie, iar modalitățile de participare pot fi consultate accesând pagina F.A.Q.

https://www.bloggerslanparty.ro/vr-beat-saber-blp21/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s