M-am sinucis la #BLP20, apar într-un clip despre jocuri, am rejucat fotbal cu nasturi, am câștigat un ceas Casio și-aștept #BLP–ÎnGalați!


Mai jos aveți clipul și piesa, Nameen x Reckaze x DJ Undoo – Echipa mea (#BLP). Eu apar jucând fotbal cu nasturi (alea-s mâinile mele) și sporadic în sala zona centrală unde s-a filmat cu tot grupul. Puteți ajuta artistul distribuind piesa dacă vă place. Are multe piese interesante, așadar, audiție și vizionare plăcfută!46507330_1912587678795038_1818772509298786304_o46516838_1053850111462336_8957860684784205824_n


E simplu, ca de obicei, Toma Nicolau organizează #BLP20 (bloggers lan party), iar ediția cu numărul 20, a fost specială deoarece, pentru că și fiindcă, Toma și-a serbat ziua de naștere.


Am câștigat la Street Fighter un ceas Casio Retro de la Ursus, alături de abțibilduri, mi-am făcut tricou „Hackerville” (da, din păcate nu face referire la Râmnicu Vâlcea), m-am delectat cu realitatea virtuală unde m-am sinucis în jocul „Walk the plank / Mergi pe scândură”, unde-am sărit efectiv de pe un zgârie-nori, am bătut tot la Marvel vs. Street Fighter, mi-am luat-o la FIFA și NBA 2k19, am rejucat jocurile clasice „BomberMan”, „Volfied”, „Pinball” (la astea două am câștigat probele), „Buble Trouble” și nu-n ultimul rând am jucat un joculeț românesc. Jocul este făcut de o echipă formată 100% din români, aceiași români care-au făcut și lansat „Black the Fall”, puzzle atmosferic cu personajul principal având misiunea de a evada dintr-un lagăr comunist din România. De aici puteți să-l descărcați:

https://store.steampowered.com/agecheck/app/308060/


Revenind la jocul cu și despre monstruleți: Este inspirat oarecu din mitologia nordică dar cuprinde și alte elemente, se poate juca simultan de către 6 jucători, unul fiind personajul rău și ceilalți luptând în echipă pentru a-l distruge. Jocul va fi lansat pe steam la un preț mic, așadar spor la cumpărat și jucat. Fiecare personaj are puteri și abilități separate cum ar fi reînvierea sau un atac foarte puternic.

Personajele rele sunt cât se poate de originale: Cubul cu eișpe guri și limbuțe (fetelor….), Pompa de Desfundat, Felia de Pâine Ciclop etc.


De ce #BLP–ÎnGalați?

Cum fiecare propunere sau cerere de-a mea vine cu justificările de rigoare, transmit tuturor bloggerilor, vloggerilor, jucătorilor, cititorilor din Galați-Brăila și orașe puțin mai îndepărtate cum ar fi Tecuci, Buzău, Constanța, Iași, Bârlad etc, că evenimentul ce poate fi organizat în Galați ar aduce prestigiu și popularitate celor două municipii. Când spun asta nu mă refer la politică ci strict la transformarea Galațiului în capitala internetului din România, pentru 3 zile. Nu mai zic și de faptul că Galați-Brăila are niște internauți puternici, fie în civism, fie în jocuri gen FIFA etc.


Acestea fiind zise, puneți umărul la realizarea acestui eveniment și în convingerea lui Toma de a veni cu echipa în Galați? Adică, a fost în Piatra Neamț, care-i mult mai mic decât Galațiul, chiar dacă-i orașul lui natal, dacă s-a făcut acolo, se poate și în Galați. Putem avea în premieră 400 de participanți (200 de creatori de conținut/jucători și 200 de cititori) + invitații special.


Ana-Maria Gheorghe
Gabriel Ursan
Bogdan Pană
Diana Niță
Cristi Ochiu
Andrei Vasiliev
Pato Basil
Ioana Pavel
Alexandra Cristea 
Angela Nedelcu
Florin Răvdan
ExploreMag
Diana Elena Costea 
Ovidiu Anghel (Amiralul)
Bogdan Munteanu 

și alții! Vă băgați?!


Sunt sigur că pe lângă sponsorii tradiționali care-s PlayStation (Sony), Sprite, RedBull, Omen by HP, Samsung, Telekom, HBO, Ursus, Call of Duty, Acer, FootballCoin, Ultimate Ears, tp-link, ActiVision, Pizza Hut, IQOS, HavanaClub, Gateway VR Studio, Beanz Cafe și alții ce-au sponsorizat edițiile trecute care-au fost la Untold, East European Comic, Băneasa Shopping Center și prin Piatra Neamț, vom avea sponsori și parteneri locali, dornici de colaborare.


Locații posibile: (lista este doar făcută, eu încă n-am contactat pe nimeni)

 1. Sala Sporturilor „Dunărea”
 2. Universitatea Dunărea de Jos
 3. Muzeul de Științe ale Naturii (o posibilă locație, foarte interesantă)
 4. Sala Polivalentă „Siderurgistul”
 5. Sediul Cotidianului „Viața Liberă” (deși este cam micuț, poate fi soluție de rezervă)
 6. Patinoarul Artificial  „Dunărea”
 7. Primăria Nouă (aici ar fi interesant dar nu știu cât de oportună ar fi locația, că de dotat este dotată cu tot ce trebuie).

Și lista poate continua! Dacă facem evenimentul când este cald afară și vremea permite, putem avea mai multe locații și mai multe distracții gen:

 1. Tradiționalul meci de fotbal în compania echipei de fete
 2. Un meci de rugby în compania echipei de juniori a Galațiului
 3. StreetBall și Mini-Fotbal în Complexul Sportiv „Siderurgistul” deoarece permite simultan întreceri sportive și putem dedica o zi din 3, activităților sportive.
 4. Probă de cultură generală în echipe de câte 2: creator+cititor.

Și lista poate continua.

Avem și spații de cazare pentru echipe, acestea fiind prin căminele studențești, căminul Liceului Tehnologic Auto „Traian Vuia” etc.


BLPGALATI.jpg


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s