Primăria Galați implementează încă o propunere de-a mea: biletul temporal de transport, după ce în 2010 a implementat biletul de o zi, tot la propunerea mea


Conform răspunsului primit astăzi de la Primăria Municipiului Galați, pe lângă faptul că noul sistem de transport propus de mine, în care am respectat și cerințele primăriei, va fi analizat de către primarul Ionuț Florin Pucheanu și de către compartimentele de specialitate, s-a dat undă verde propunerii mele pe care o tot vehiculasem și pe timpul primarului Marius Stan dar și pe timpul primarului Dumitru Nicolae, anume de înlocuire a clasicului bilet de o călătorie sau de două călătorii, cu biletul temporal valabil 60 de minute. Așadar, în imaginea de mai jos aveți explicația avantajelor propunerii mele și comparația cu situația actuală. Reamintesc cititorilor mei că tot eu în 2010 am propus introducerea biletului de o zi.

Nu pot decât să mulțumesc autorităților și să le asigur că mereu voi veni cu cele mai bune soluții și propuneri pentru a îmbunătăți viața gălățenilor.


În viziunea mea, titlurile de călătorie ce pot fi vândute în Galați sunt:

  1. Biletul de două călătorii = 2 lei (o călătorie este valabilă de la validarea biletului până la coborârea din mijlocul de transport, dar nu și la traseele metropolitane)
  2. Biletul de 60 de minute = 2,5 lei (valabil pe toate traseele din oraș, dar nu și la traseele metropolitane, 60 de minute de la validarea acestuia)
  3. Biletul de o zi = 10 lei (valabil pe toate traseele din oraș + cele metropolitane, 24 de ore de la validarea acestuia)
  4. Biletul metropolitan = 4 lei (valabil dus-întors pe traseele metropolitane propuse de mine, spre Smârdan, Odaia Manolache/Vânători, Braniștea sau de ce nu, până la Piscu, unde este și limita maximă a unei Zone Metropolitane, de 30 de kilometri)
  5. Abonament general pe tot anul
  6. Abonament pe două linii, inclusiv metropolitane (valabil 7, 15, 30, 60, 90 de zile, jumătate de an sau tot anul)
  7. Abonament pe trei linii, inclusiv metropolitane (valabil 7, 15, 30, 60, 90 de zile, jumătate de an sau tot anul)
  8. Abonament linii metropolitane + două linii orășenești
  9. Bilet interurban Galați-Brăila = 5 lei (valabil o călătorie, emis fie de Transurb fie de Brăicar)

bilet temporal


311d577d-7430-4726-88ac-972380766404


traseecomasate17


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s