Cum a fost la petrecerea bloggerilor: Lansarea noului meu tricou la #BLPXI


Mi-am lansat noul tricou la petrecerea bloggerilor #BLPXI


În premieră, tricoul meu a fost văzut de cei care au venit la petrecerea bloggerilor, ediția 11, organizată la București, în Grand Combo Băneasa.


 

Evident, simbolul a fost și ținta unei glume:

– Ne pasă tuturor, dar B-ul de la ce vine oare? De la Brăila?!


Ce reprezintă stema pe care mi-a făcut-o Dragoș Ioniță:

Cele 3 valuri sunt tricolore, automat ele simbolizează Dunărea și faptul că sunt român patriot. B-ul vine de la Bădiță iar arcul de cerc simbolizează tunelul de tren care se află-n nordul orașului.

cropped-modificari-logo.png


 

La concursurile defășurate, având în vedere că aveam presiunea timpului, m-am lăsat învins la biliard (mi-am băgat toate bilele mele, apoi toate ale adversarului și + bila neagră în gaura greșită) și bowling, la FIFA am luat bătaie cu 2-1 pe greșeala mea (am apăsat aiurea și un autogol frumos înscris de portarul meu), iar la singurul joc în care am ajuns în finală, Overwatch, n-am mai stat la finală.

Premiile au fost multe, frumoase, valoroase, distracția și socializarea pe cinste, mâncarea oferită de Grand Combo la fel de bună (nu vă spun câți burgeri am mâncat, rămâne pentru mine).

Marele premiu, ca să spun așa, a fost un mega laptop, o rachetă, oferit de ASUS.

Pentru toate astea trebuie să-i mulțumesc lui Toma în special, care s-a chinuit cu organizarea și lui Rareș care m-a dus la gară să prind trenul de întoarcere. Nu de alta, dar nu aveam chef să stau o noapte în gara de nord. Prefer somnul în trenuri decât prin gări.


Evident, vreau și la Galați o astfel de manifestare!

Ce ne-ar trebui nouă? În primul rând un spațiu în care să ne jucăm de toate. La ediția 11 au fost concursuri de biliard, 2048, simulator Formula 1, FIFA, bowling, Overwatch. Toate acestea sunt posibile doar într-un spațiu adecvat, dar Galațiul nu dispune de așa ceva. Poate doar cu mici ajustări s-ar putea organiza la vreun hotel din Galați, care să ne sponsorizeze aproape în totalitate, inclusiv cu o noapte de cazare pentru participanți.

Mâncarea, consolele și premiile, în mare parte le rezolvi ușor, dar cea mai mare problemă rămâne spațiul. Iar la inaugurare, în loc de simulatoare de Formula 1 și biliard, s-ar putea diversifica paleta jocurilor video.


În încheiere menționez că gălățenii n-au plecat învinși. Bogdan Pană a câștigat campionatul de FIFA.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s