Victorie a românismului în comuna A. I. Cuza din județul Cahul (R. Moldova). Nicolae Calaidjoglu este noul primar!


Ieri am mers în Rep. Moldova pentru a ajuta candidatul la primăria comunei A. I. Cuza din județul Cahul, din partea Blocului Electoral Platforma Populară Europeană Iurie Leancă, să iasă primar!

Nicolae Calaidjoglu este noul primar, fost ambasador al R. Moldova în Turcia, istoric și om de marcă al românilor. A câștigat întrecerea cu 285 de voturi avans, în fața contracandidatului PLDM, Leonid Cârchelan. Pentru cei ce nu știu, numele de familie al acestui candidat se traduce din turcă, 40 de minciuni, dar el în 8 ani a zis cu siguranță mai multe și mai rău e că satul arată ca după o proaspătă ocupație sovietică. Trotuarele au fost asfaltate pe vremea URSS-ului de exemplu, școala specială, tabăra de copii și gara sunt închise, investitori alungați, satul nu are apă curentă și tinerii pleacă spre Cahul, Galați, București, Chișinău pentru a munci.

Se întrevăd totuși, cel puțin 4 ani de evoluție pentru acest sat și eu voi ajuta la îndeplinirea obiectivelor actualului primar, NICOLAE CONSTANTIN CALAIDJOGLU.

Primele proiecte ale noului primar sunt: apă curentă, muzeul satului, reabilitarea clădirilor părăsite, un investitor cu o fabrică și parcurile reabilitate.

11651355_780080328780376_438812019_n

WP_20141209_001

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. dorint65 spune:

    Un mare BRAVO fratilor nostri moldoveni , care au ales calea spre dreptate si omenie ,aplicand un sut in c…r comunistilor corupti , care vor tara in apropierea Moscovei! Chiar daca FSB-ul putinist a facut tot ce a putut sa impiedice aspiratia unui popor spre libertate , vointa poporului a aratat ca minciuna si demagogia nu mai pot face casa buna in Rep.Moldova!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s