Toate glumele despre Galați și Brăila!


Unele glume ÎMI APARȚIN, altele SUNT LUATE DE PE INTERNET!!!

1. La Galați s-a anunțat închiderea Spitalului C.F.R. și ridicarea pe amplasamentul acestuia, prin mila lui dumnezeu și Î.P.S. Cacasian, a catedralei Sf. Tunel Neterminatul.

2. Senatul fără frontiere: La Senat, lista, deşi mai scurtă, nu este lipsită de surprize. Prima dintre ele este cea rezervată de Eugen Durbacă. După ce ne-a fericit cu harul său de gospodar pentru el şi familia sa, Durbacă ne va umple de aceeaşi bucurie la nivel naţional şi internaţional. Şi-a făcut debutul pe scena Parlamentului încă de la şedinţa de constituire. La vârsta de 69 ani, Durbacă este cel mai bătrân din „sfatul (naţional) al bătrânilor” şi i s-a dat ciocănelul de şedinţă să bată în cuie primele structuri ale Senatului. Dar asta nu-i nimic. Rezistent în politica de partid(e) încă din vremurile de tristă amintire ale Războiului Rece, pe lângă „Comisia de Regulament”, moş Durbacă, cadru PC(R) de bază, a fost uns membru al „Comisiei pentru Politică Externă”. De altfel, Durbacă, deşi a fost crescut în spiritului dictaturii proletare, demult a avut o premoniţie capitalistă fără frontiere, că doar nu degeaba şi-a desenat Statuia Libertăţii pe clădirea „Vox Center”.

3. Odată cu schimbarea S.C. Apaterm S.A. cu S.C. Calorgal S.A., directorul va veni din PNL. Astfel, la Galați pentru prima dată-n lume, simbolul de pe țevi și robineți pentru apa caldă nu mai este roșu (PSD) ci devine galben (PNL). Asta ar însemna ca apa rece să devina roșie (PSD) sau să rămână albastră caz în care directorul va veni de la PC.

4. Mi-am făcut majoratul în trenul de Oradea. Problema e că atunci când am plecat din Galați abia împlinisem 17 ani.

5. Dacă fiecare promisiune făcută de politicieni, gălățenilor, brăilenilor și tulcenilor, ce este legată de pod peste Dunăre, autostradă, centură și aeroport, ar deveni realitate până acum, cu promisiunile puse cap la cap, am avea un pod între Pământ și Lună, o autostradă între Galați și Soare, un aeroport interstelar cu destinația Asgard + centura ocolitoare între Galați și Jupiter, cu taxă la trecerea prin Centura de Asteroizi!

6. Galațiul a devenit primul oraș important din lume, care are la conducere un fotbalist. Gălățenii au avut de ales între un doctor dentist și un fotbalist. Se pare că au ales fotbalistul, că cică era gratis un șut cu mingea-n măsea și durerea dispărea. Ba mai mult, fotbalistul și mâncare le dădea.

7. În Brăila, sute de pensionari stau la coadă la cruce, în Dunăre.

8. PE PROIECTUL AEROPORTULUI DUNĂREA DE JOS, ca să fie toată lumea mulțumită, la intrarea dinspre Brăila va scrie „Aeroportul Internațional Brăila-Galați“, iar la intrarea dinspre Galați „Aeroportul Internațional Galați-Brăila“.

9. Brăila este neînvinsă în ultimii 19 ani în meciurile oficiale cu Oţelul. Ultima victorie a gălăţenilor s-a înregistrat pe 18 decembrie 1993, scor 4-3. De atunci Oţelul nu a mai învins niciodată Brăila. E drept, nici nu s-a mai disputat vreun meci, pentru că Oţelul a jucat numai în prima ligă.

10. De ce ţine morţiş Bunea Stancu să unească Brăila cu Galaţiul? Ca să aibă şi oraşul lui echipă în prima divizie.

11. Ce spune un jucător brăilean care reuşeşte, totuşi, să se transfere la Oţelul? Că a prins un contract afară.

12. De ce găseşti doar gălăţeni în cinematografele din Brăila? Pentru că toate filmele sunt subtitrate, niciunul nu este dublat. În plus, toţi brăilenii au decodoare pirat pentru HBO, care le asigură totodată şi recepţia unor posturi străine de calitate: RTV Galaţi, TV Galaţi, Vox TV, Express TV.

13. Toate televiziunile brăilene au sediile la Galaţi.

14. Ce fac gălăţenii după ce trec cu maşina pe podul peste Siret? Îşi dezactivează roamingul ca să nu îi ardă la factură.

15. Cum se numeşte un brăilean care trece Siretul? Emigrant.

16. Câţi intelectuali brăileni încap într-o cabină telefonică? Toţi.

17. De ce îşi cumpără brăilenii cărţi doar de la anticariatele din Galaţi? Că-s gata citite de băieţi deştepţi.

18. Un gălăţean pe malul Siretului îl întrebă pe un brăilean, aflat vizavi: „Bă, cum trec şi eu pe malul celălalt?”. Brăileanul răspunde: „Păi văd că deja eşti pe malul celălalt!”.

19. De ce se îneacă brăilenii? Pentru că de fiecare dată când vine un vapor de la Galaţi pe Dunăre bagă capul în apă să vadă dacă are roţi.

20. Cât îi ia unui brăilean să ajungă la civilizaţie? 15 de minute, dacă are maşină şi o ia pe dig.

21. Cât îi ia unui gălăţean să ajungă în Evul Mediu? 30 minute, că se opreşte să îşi cumpere şi o mască de gaze.

22. De ce se găsesc icre negre doar la Brăila? Pentru că numai acolo s-a reuşit încrucişarea crapului cu cioara.

23. De ce la ambele intrări în Galaţi dinspre Brăila s-au făcut sensuri giratorii? Pentru ca brăilenii care vin în Galaţi să se poată întoarce uşor de unde au venit.

24. Care este cel mai mare cartier al Municipiului Galați? Brăila!

25. În ultimul timp, Brăila a început să emită pretenții la audiență pe posturi naționale prin Nicușor de la Brăila și Sexy Brăileanca. E clar că cei 2 pot fi puși să lucreze în echipă la Ministerul Coproculturii.

26. De ce este Dunărea neagră câteodată? Se mai spală Brăilenii în ea!

27. De ce la Brăila curge izvorul tămăduirii odată pe an? Pentru că atunci dă drumul popa la robinet!

28. Cum s-ar numi formatul dacă ar fi prezentat de Nicușor de la Brăila? Vocea Merderiei.

29. Cea mai mare pulă este Brăileană. I-a aparținut lui Terente Haiducul Bălților și se spune că ținea în ea toate mințile savanților brăileni. În erecție avea 33 cm.Untitled varianta ocolitoare gl Istoria Administrativ-Teritorială a României...

Daca fiecare promisiune facuta de politicieni, galatenilor si tulcenilor, ce este legata de pod peste dunare, autostrada, centura si aeroport, ar deveni realitate pana acum cu promisiunile puse cap la cap am avea un pod intre Pamant si Luna, o autostrada intre Galati si Soare, un aeroport interstelar cu destinatia Asgard + centura ocolitoare intre Galati si Jupiter!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s