Bogdan Ciucă face incantații șamanice cu statuete


Din ziarul Viața Liberă am aflat azi că Bogdan Ciucă, cel care candidează din partea PC la alegerile Parlamentare, este colecționar de statuete din nămol și că risipește mii de euro pe „artă” în timp ce pe un votant risipește doar 10 lei, cât crede el că valorează viața românului în următorii 4 ani.

Mai jos aveți o parte din articolul cotidianului Viața Liberă Galați.

Candidatul USL pentru Colegiul 8 de deputaţi, Liviu-Bogdan Ciucă, vicepreşedintele Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi, câştigă, potrivit ultimei lui declaraţii de avere, 1.104.122 lei anual. Cu toate acestea, el are datorii de 794.770 de lei şi 629.729,15 euro. Activitatea conservatorului Ciucă se împarte între Camera Deputaţilor, seminariile de la Universităţile „Danubius” şi „Dunărea de Jos” şi notariat. Are la activ şase terenuri intravilane şi un teren forestier, trei case de locuit şi o casă de vacanţă. Printre multele sale activităţi, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Cuba a reuşit să îşi facă timp pentru încă o pasiune: colecţionarea obiectelor de artă exotice. El şi-a achiziţionat o statuetă cubaneză de 4.500 de euro, mai multe măşti africane de 7.000 de euro şi una indoneziană de 1.200 de euro.

Umblă vorba pe la șamanii conservatori cum că Ciucă face incantații cu păpușele ca să scape el și cu stăpânul Durbacă de Aviasan. Lumea deja a aflat că la Ciucă în birou au intrat mascații și vor afla mai multe dacă Ciucă și Durbacă nu intră în Parlament.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s