3 candidați cu promisiuni fără acoperire, fără rost! NE CRED IDIOȚI?


Cu ce ne îmbie candidații la Primăria Municipiului Galați….. Care mai de care mai mall, port sau nedemolator, ori crescător de apometre… Vă voi prezenta măsurile propuse de ei, pentru salvarea Galațiului de la dezastru iminent!

PROMISIUNI FĂRĂ ACOPERIRE, FĂRĂ ROST SAU IDIOȚENIE?

 

1. Marius Stan, candidatul USL, vine cu o echipă expirată, pătată  și plină de hoți. Ne promite „noul mall”, „noul stadion”, „noua primărie”, „noul Galați”. 

– Noul Mall = Centru comercial, unde se adună românii când nu au criză, pentru a privi un film 3D și pentru a cumpăra haine de 10 lei, la prețuri de 100 de ori mai mari….

Un centru comercial nu își are rost în Galați, nu înaintea unor străzi, parcări, locuri de joacă sau investiții durabile, care să garanteze dezvoltarea pe termen lung a orașului, angajarea a cât mai mulți oameni, menținerea producției la cote ridicate, etc. 

– Noul Stadion = Stadion ce se vrea a avea 40.000 de locuri, standarde europene, categorie elite pentru găzduirea unor evenimente la scară mondială, gen meciuri de fotbal din cupele europene sau alte evenimente ce necesită spațiu pentru o audiență extremă. 

Acest stadion nu își are rostul deocamdată în Galați, deoarece în primul rând asistența la meciurile echipei Oțelul Galați nu sare de 6000 de spectatori la un meci de campionat cu un adversar modest, iar performanțele europene sunt rare. Întreținerea unui astfel de stadion va costa bugetul orașului, extrem de mulți bani, căci nu se vor organiza zilnic evenimente mondene, sau meciuri europene. O altă problemă este infrastructura României, care prin zona Galațiului lasă de dorit, orașul neavând aeroport (la maxim 120 de km distanță și de o anumită categorie), autostradă sau tren de mare viteză. Încă o problemă este și dotarea turistică a orașului, pentru un eveniment al UEFA, fiind necesare în orașul gazdă 3 hoteluri de 5 stele, 4 hoteluri de 4 stele și cât mai multe de 3 stele, pentru arbitri, echipe, suporteri, etc. 

– Noua Primărie = Un sediu impunător, ce va găzdui primăria, cu o deschidere largă către cetățeni, mai ceva ca un centru comercial….

Investiție fără rost, deoarece în proprietatea primăriei Galați se află mai multe imobile, unde se poate muta administrația locală. 

2. Marius Necula, canditatul APP, se autointitulează OM BUN, dar nu prea este. Promite oamenilor desființarea nepotismului din Primăria Galați, 3 metri cubi de apă gratuită pentru pensionari, carduri de sănătate gratuite și un oraș frumos:

– Carduri de sănătate gratuite pentru pensionari = Servicii medicale gratuite pentru pensionari.

A împărțit cartoane fără valoare oamenilor și chiar dacă ar ajunge primar nu ar avea de unde să le plătească el servicii medicale, asigurări și alte necesități.

– 3 metri cubi de apă către pensionari și săraci = Scutirea de la plata întreținerii în limita a 3 metri cubi de apă pentru a mai scăpa de povara cheltuielolor.

Nu este realizabil nimic. Necula nu este OMUL-APĂ, din OMUL-PĂIANJEN, este doar „OMUL BUN” care nu face nimic pentru gălățeni. Nu poți acorda 3 metri cubi gratuiți tuturor pensionarilor și persoanelor cu venituri sub 1000 de lei, asta dacă nu vrei să falimentezi APĂ-CANAL.

– Desființarea nepotismului din primărie = Funcționarii angajați pe criterii competitive, prin concurs și pe baza cunoștințelor.

Nu poate face așa ceva, deoarece acolo toți sunt rude, de unde și bancul adevărat cum că angajații unei primării nu pot face sex între ei, deoarece sunt toți din aceeași familie! Nepotismul nu-l poți eradica niciodată cu persoane care timp de 22 de ani au furat România din orice poziție!

3. Constantin Telegan, candidatul Forței Civice = promite că nu va demola nicio construcție din oraș, fie ea și ilegală, a contractat votul promițând o consulație de avocatură gratuită pentru fiecare cetățean și doar atât.

– Nedemolarea construcțiilor fără autorizație sau parazitare = invocând că toți tre’ să-și câștige pâinea

Soluție nu tocmai bună, într-un oraș sufocat de construcții ilegale sau parazitare ca garajele, chioșcurile de pe trotuare sau tarabele de pe spațiile verzi. Se pot câștiga bani și din organizarea acestora în spații strict delimitate, igienice și păzite.

6 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. de ce? 8% din voturi au fost frauda

  Apreciază

 2. Cristi Cris spune:

  Ai cam supt acadeaua Badita :))

  Apreciază

 3. FLORINET spune:

  IAR TU MAI CIUMACENCU CE PROMITI SI CE NU O S AFACI?..CA DE TINE NU SPUI NIMIC

  Apreciază

 4. gelu spune:

  Fabrica nu ti-o face niciodata Primaria (e drept ca nici molul)! Dar Primaria trebuie sa faca ceea ce administratia locala (din care face si a facut parte si papagalul pe care-l promovezi) nu a facut niciodata, adica: sustii investitorii – de la asigurarea conditiilor pentru implementarea unei afaceri de la 0 (de la firul ierbii cum ar zice altii in alta limba) pana la aranjamente fiscale facute cu cap avantajoase ambelor parti si nu tunuri cum a data Coca Cola cu terenul de pe centura! Impozitele mari le aduc afacerile si nu gigeii care vin cu 2 lei impozit pe apartament in ICFRIMU si 50 de bani concesiunea locului de veci de la Catusa!
  Dar tragand linia: cand trebuie sa aleg intre indivizi care propun prostii, care nu vad esentialul adica orasul are nevoie urgenta de bani si de investitori, trebuie sa apelez la alte criterii. Si atunci primul care pica este ala care a avut ocazia sa faca ceva dar n’a facut pentru ca nu l-a dus capul sau n’a avut cohones!

  Apreciază

 5. prefer strazi, fabrici mai serioase si apoi mall. noi avem winmarkt-ul :))))) si ala e jumatate gol. asta dovedeste puterea de cumparare a galatenilor. vreau mall, dar in ordinea prioritatilor. vreau linii de tramvai nou noute, autobuze si trolee noi, etc

  Apreciază

 6. gelu spune:

  Ori esti orb din cauza partizanatului ori esti orbit de prostie. Un mol adevarat este mai mult decat necesar in gaoaza asta de oras! Iti dau doar cateva motive pertinente: 1. locuri de munca suplimentare care se impoziteaza local si 2. banii care se cheltuie loco si numai pleaca in judete vecine.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s