MARIUS „OM BUN” NECULA = OMUL-APOMETRU


Tupeul de PDL-ist al lui Marius „Om Bun” Necula, care nu are limite a mai atins astăzi un prag, mai ceva ca la Vrei să fii milionar! Senatorul legumelor în rate, sau cel care a vrut să scoată troleibuzele din Galați, pe motiv că nu-i plăceau cum trec prin fața prefecturii, a cerut astăzi consilierilor PDL, ca să ceară primarului finanțarea campaniei electorale din bani publici. PDL-istul vrea să prostească pensionarii, în prag de votare, printre altele, cu 3 metri cubi de apă rece, gratuit. Senatorul a cerut consilierilor municipali ai PDL să solicite Consiliului Local ca vârstnicii, cu pensii de până în 1.000 de lei, să beneficieze de „pomana” sa în prag de alegeri.

„În prezent, costul mare al preţului pe metru cub, dar şi veniturile reduse, determină numeroşi pensionari să consume o cantitate mai mică de apă decât cea prevăzută de normele de sănătate publică, respectiv minim 50 de litri de apă, zilnic. La nivelul municipiului, sistemul de alimentare cu apă prezintă pierderi de 25% din cantitatea de apă livrată, aceastea fiind suportate de consumatori”, a spus Necula.

Iauzi, păi PULA MEA ȘI A ALTOR ROMÂNI!!! Acum îl doare burta de igiena orală și vaginală, dar cu ceva timp în urmă, el vota pentru diminuarea pensiilor și salariilor.

Consiliul Local a respins propunerea, pe motiv că este o propunere pur-campanie și în realitate nu ajută pe niciun consumator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s