„Știriștii” de la A1Galați-Brăila, au realizat primii contradicțiile antagonice dintre șprițul românesc și vodka sovietică


Este recunoscut faptul că știriștii lui Felix Motanu, sau întregul Intact au 95% dintre emisiuni, vai de mama lor. La ce te poți aștepta când ai un șef fost informator? Trecând de asta, nu mă așteptam însă, ca cei de la Galați-Brăila să își bată joc de călătorii din Trenul Groazei. După ce o săptămână, toată presa locală și națională ne-au ținut la curent cu soarta oamenilor din trenul 2 in 1, ăștia de la A1, s-au găsit ei să mai „destindă” atmosfera, spunând că nu a fost chiar așa de rău, călătorii găsind „un mod inedit de a mai … încălzi atmosfera”.

Imaginile sunt filmate într-un vagon etajat, recondiționat, dar ceea ce nu au știut băieții de la A1, este că la Galați, eu mă pricep la trenuri și le cunosc dotările și aspectul interior/exterior. Reportajul, care a fost montat aiurea, unde partea cu distracția în tren, era de cel puțin anul trecut, sau acum 2 ani, când trenul Galați-Brașov avea garnitura formată din vagoane etajate (acestea au fost schimbate după sutele de scrisori trimise de mine către conducerea CFR-ului, motivând creșterea confortului și astfel îmbunătățirea raportului preț/calitate).

Puii lui Felix Motanul, au realizat cu acest reportaj, o „contradicție antagonică între șprițul românesc și vodka sovietică”, și atrăgând unor oameni, ura față de pasagerii care au rămas blocați, crezând că sinistrații se plâng ca curva de pulă, adică au plâns după apă și mâncare dar s-au distrat. Mai grav este că A1, a molipsit mai mulți internauți, aceștia postând filmul întreg, pe Youtube cu același titlu: „Pasagerii înzăpeziți au făcut urs în tren”

„SINCERE FELICITĂRI” ANTENA 1, CONTINUAȚI TOT AȘA! DECE NU FACEȚI UN MONTAJ, ÎN CARE SĂ SPUNEȚI CUM CRUDUȚA CEA FIERBINTE A TOPIT ZĂPADA ȘI ASTFEL AU IEȘIT TRENURILE DIN NĂMEȚI?

MAI JOS AVEȚI FILMUL ÎNTREG:

ȘI AICI MONTAJUL CELOR DE LA ANTENA 1:

Montajul ieftin marca A1 Galați-Brăila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s