Toyota Yaris Noua Generație


Asemeni lui Gigi Becali cu Partidul Noua Generație, Toyota și-a făcut o mașină Yaris Noua Generație, de calitate și mult mai atractivă. 
În lume există 2 categorii de mașini: Mașinile Japoneze și restul! Toyota este o marcă de succes în lume, ceea ce face ca mașina să  se vândă în mod alert. 
Toyota Yaris Noua Generație e o mașină din clasa compactă, agilă și ingenioasă. Ca și generațiile precedente, a treia generație Toyota Yaris este mereu cu un pas înainte și vine cu o serie de dotări standard, specifice unei clase superioare: cameră video pentru marșarier, VSC și sistem multimedia cu ecran tactil Toyota Touch. În plus, sistemul multimedia Toyota Touch & Go, disponibil ca opțiune, e o adevarată revoluție în segmentul B, permițând conectarea la telefonul mobil, trimiterea de mesaje, căutarea de puncte de interes și multe alte funcții. Totul cu un consum minim de combustibil și emisii de noxe reduse, cum dealtfel Toyota ne-a obișnuit.
Și pentru ca este o Toyota, noul Yaris este construit respectând cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Și pentru că este cu adevărat o mașina inovatoare, Yaris va avea, începand cu 2012, și o variantă Hibrid, care se va alătura gamei hibrid de la Toyota, Auris HSD și Prius. Toate acestea fac ca Toyota Yaris 2011 să transforme timpul petrecut în interiorul ei, asemenea timpului petrecut în Rai sau cu iubita pe o insulă romantică. 
Toyota ocupă locul I și primește titlul de “brand-ul cel mai verde” în prima ediție a topului “Cele mai verzi mărci la nivel mondial”, publicat de compania de consultanță Interbrand, pe 26 Iulie 2011.
Jungla urbană este prietenenoasă dacă stăm în „BÂRLOGUL” numit Toyota Yaris 2. Niciun alt „animal” urban nu ne va putea agresa cu zgomotul lui puternic, cu viteza lui sau cu gazele emise de acesta.
ACEST ARTICOL PARTICIPĂ LA CONCURSUL SUPERBLOG 2011, ETAPA NR. 8, TOYOTA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s