Plăceri vinovate, fantezii necurate, ASUS Automobili-Lamborghini lansate!


 

Sunt liniştit….. ajung acasă de la un meci de fotbal pe care l-am câştigat împotriva prietenilor…. deschid televizorul…. e meciul cel adevărat…. România trebuie să câştige pentru a se califica…. Nu reuşeşte decât un amărât de 0-0… Pierdem calificarea în etapa viitoare prin jocul rezultatelor şi prin prostia noastră… Deja starea de linişte se risipeşte, transformându-se într-o stare de ciudă, oftică şi dezamăgire… Vreau să-mi înec amarul într-un meci de fotbal pe calculator, măcar în simulator să ne calificăm şi noi şi să câştigăm vreun turneu final…. Intru în joc, refac toată grupa României, trec uşor de Albania, Belarus, Luxemburg şi Bosnia iar meciurile contra Franţei, le câştig cu un scor de rugby, umilind Cocoşii Galici la Paris cu 9-0 iar la Bucureşti 14-0. În urma rezultatelor, Franţa cade pe 3, în joc, am terminat pe primul loc grupa de calificare, urmat la baraj de Belarus apoi Franţa şi Bosnia. Ajung la EURO 2012, în grupă cu Anglia, Italia şi Muntenegru. Câştig toate meciurile la limită, apoi in sferturi trec de Germania, în semi abuzez Olanda iar în finală marea surpriză a EURO 2012, Turcia pe care am reuşit să o bat mai ceva ca Mircea cel Bătrân la Rovine. Sultanii se întorc învinşi în Turcia, cu 6-0, într-o finală în care România a jucat cu echipa a 2-a. Începe premierea jucătorilor: Mutu, Raţ, Tamaş, Pantilimon, Marica, Mureşan, Râpă, Torje, Ropotan, Tătăruşanu, Moţi, Cristea, Radu, Săpunaru, Giurgiu, Coman, Antal, Sânmărtean, Măţel, Bourceanu, ş.a.m.d. Toţi cu lacrimi virtuale în ochi, medalii virtuale la gât, un trofeu pe care în realitate nu îl avem şi nu ştiu când putem să-l avem, la starea actuală în care suntem. Un moment de realitate mă face să vreau să defilez pe străzi cu maşina, muzica la maxim, viteză mare şi adrenalină, aşa că după fotbal, intru în NFS, mă apuc de curse, muzică bună, adversari ostracizaţi că i-am bătut cu un Lamborghini, în timp ce ei aveau alţi bolizi. Vine din urmă şi „Poliţia Română” cu Lotusul vedetă pe „Autostrada Inexistentă”, pe care la o curbă îl răstorn cu „roatele” spre cer. Mă iau la întrecere cu „trenurile de mare viteză” din România, până mi se termină euforia şi intru în garaj pentru un relaş. 
Desigur, toate aceste plăceri pe care le am când nu fac planuri pentru Galaţiul meu mult iubit, pe care îl venerez mai ceva decât Dacii pe Zamolxis, sau Grecii pe Zeus, nu ar fi posibile fără noul laptop ASUS Automobili-Lamborghini VX7, lansat acum câteva zile în Bucureşti. Mă regăsesc 100% în situaţiile ce necesită adrenalină la maxim, cum ar fi un meci de fotbal câştigat la limită cu sudoare şi în aplauzele spectatorilor, sau la volanul unui bolid care lasă flăcări pe autostradă în urma lui ca şi Călăreţul Fantomă pe centura Sibiului. „Am dublă personalitate şi o dezvolt pe a 3-a”, una fiind cea de om la costum, alta fiind de om în trening sau blugi care caută situaţii limită cu orice preţ. Noul laptop al celor de la Asus, este bolidul tehinicii de ultimă oră în materie de laptopuri, vârful de lance, cel mai bun dintre cele mai bune! Un design super original, culori exact ca ale automobilului după care a fost inspirat şi pe care dacă-l vezi oriunde, zici că e o bucată dintr-un Lamborghini. ASUS-Automobili Lamborghini VX7 preia puterea procesorului Intel Core i7 2630QM tactat la 2GHz fiind primul notebook din lume cu grafică discretă NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5. Are un disc dur cu o capacitate de 1TB SSH, cu performanţe similare unui disc dur cu 10.000 rpm, oferind acces ultra-rapid la date. Laptopul redă sportivitatea excesivă a modelelor Automobili Lamborghini, VX7 fiind livrat în nuanţe distincte: portocaliu, negru şi fibră de carbon. Modelul are ecran LED 15.6” FullHD, 16GB RAM, placă video NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5, unitate Blu-ray combo, două harduri hibride de 500 GB şi sistem de operare Windows 7 Ultimate, incredientele perfecte pentru cel mai performant laptop destinat jocurilor pretenţioase de ultimă generaţie în materie de grafică şi resurse. 
ACEST ARTICOL DE PE BLOGUL MEU PARTICIPĂ LA CONCURSUL SUPERBLOG 2011, ÎN CADRUL PROBEI NUMĂRUL 3, AVÂND SPONSOR FIRMA ASUS!  
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s